Naši člani - naš ponos!Misterij & Preventiva

Misteriji so mesečna revija, ki izhaja že več kot četrt stoletja. Namenjena je ljudem, ki jih hzanima dogajanje na robu medicine in drugih znanosti. Piše o stvareh in odkritjih, s katerimi se ukvarjajo znanstverniki po vsem svetu. O stvareh, ki se dogajajo mnogim med nami, a zanje ni znanstvenih razlag. O stvareh, ki razvnemajo človeški duh in ga tako usmerjajo v napredek. Revija še posebno skrb posveča svetu informacij, ki prežemajo kozmos in vsakega izmed nas.
https://www.misteriji.si
https://www.facebook.com/RevijaMisteriji/

Preventiva je mesečna revija s 120 stranmi knjižnega formata. Je polna zanimivih in uporabnih nasvetov, da vam olajša življenje. Da se morda izognete kakemu obisku zdravnika in kakim sintetičnim zdravilom in njihovim neželenim strupenim učinkom. Informacije povzema iz svetovnih raziskav, pogosto iz klinike Mayo, kjer uspešno domuje integrativna medicina. S preverjenimi nasveti vam revija, ki je kar mali proročnik, dodaja leta, letom pa zdravje.
http://www.preventivarevija.si/
https://www.facebook.com/Preventiva-673075979511996/

Srečko Pisnik
uspešen inovator na področju izdelave pripomočkov za zdravstveno preventivo. Nosilec patentov in prejemnik številnih domačih in tujih priznanj za pas EASEBelt, ki služi zaščiti pred poškodbami in deformacijami hrbtenice.
https://easebelt.com/
https://www.facebook.com/srecko.pisnik
Severin Lipovšek
magister kinezioloških znanosti, poklicno pa deluje kot kondicijski trener vrhunskih športnikov, terapevtski maser in svetovalec na področju športne ter splošne prehrane. Na tem področju je raziskovalno in praktično dejaven že petnajst let. Je tudi avtor knjige “Moč prehrane v športu” in soavtor "Maščobe kot gorivo"

Znana imena med Severinovimi strankami in sodelavci:

 • Sandra Perković, met diska, svetovna in evropska prvakinja
 • Primož Kozmus, met kladiva, svetovni in olimpijski prvak
 • Katarina Srebotnik, tenis, zmagovalka Wimbledona (mladi) in zmagovalka več WTA turnirjev
 • Robert Renner, skok s palico, 3.mesto na evropskem prvenstvu
 • Rok Kerin, daljinsko plavanje, zmagovalec tekme svetovnega pokala
 • Martina Ratej, met kopja, zmagovalka tekme diamantne lige
 • Hamza Alić, met krogle, evropski podprvak
 • Polona Hercog, tenis, zmagovalka več WTA turnirjev
 • Meta Hrovat, alpsko smučanje, dobitnica točk svetovnega pokala
 • Džengis Čavušević, nogomet, reprezentant Slovenije

http://www.seffit.si/index.php/kontakt
https://www.facebook.com/severin.lipovsek
Točka zdravja
Nika in Timi, mlada podjetnika sta ste lotila  lastno razvitih individualnih in mentor programov pomoči ljudem. 
http://tockazdravja.si
https://www.facebook.com/tockazdravja/Čebelarstvo Žvikart
Sabina in Aleksander, prejemnika številnih priznanj, med drugimi tudi nosilca zlate medalje Radgonskega sejma 2018 za lipov med.
http://www.cebelarstvo-zvikart.si/Site/O_nas.html
https://www.facebook.com/CebelarstvoAleksanderZvikart/

ChiroFitLife
Z bogatimi izkušnjami, kar več kot 35.000 obiski, želimo svojim strankam pomagati z najnovejšimi informacijami o zdravju, ameriški kiropraktiki in njenih koristih. Naše storitve prilagajamo potrebam in željam posameznika. Z uporabo najsodobnejše tehnologije si prizadevamo strankam zagotoviti kakovostno obravnavo za zdravje in vitalnost.
Naše poslanstvo: https://www.youtube.com/watch?v=5S5EZWZjehA
Opolnomočiti, ljubiti, služiti in pomagati čim več družinam doseči optimalno zdravje in vitalnost.
https://www.chirofitlife.si
https://www.facebook.com/chirofitlife/
Enjo Slovenija

Čistoča ne rabi kemikalij. ENJO iz dneva v dan, že več kot 25 let, po vsem svetu to dokazuje s svojimi izdelki, to je inovativnimi ENJOtex vlakni, celotnim sistemom in le mao vode. To ščiti naše okolje, naše zdravje in nenazadnje denarnico.
www.enjo.si
www.fb.me/enjo.slovenija
Optika Kameleon
je ena najstrokovnejših optik v Sloveniji in stalno si prizadevajo za uvajanje novosti, ki pomagajo blažiti anomalije v vidnem sistemu. So tudi eden eksluzivnih ponudnikov nove slovenske inovacije – treninga vida AmblyoPlay, ki je namenjen otrokom s težavami v vidnem sistemu, kot so nezadostna konvergenca, leno oko, škiljenje in številne druge. 
http://optikakameleon.si
https://www.facebook.com/optikakameleon/

Branka Urbanija, 
je ustanoviteljica in vodja izobraževalne akademije, ki se zavzema za bolj prijazno in sočutno družbo, zdravo okolje in harmonične medosebne odnose, inovatorka, podjetnica, mama in še kaj. Programe izvaja posamezno ali skupaj s sodelavci s pozameznih področij delovanja:
 • Oblikovalka
 • Kulturna antropologinja
 • NLP trenerka
 • Osebnostni in karierni coach.
 • Mentorica študijskih krožkov
 • Praktik prostorske senzorike, Feng shui ter praktik bavne terapije
 • univ. dipl. kulturna antropologinja in dipl. oblikovalka
www.buda-academy.org
www.indekor.info
https://www.facebook.com/branka.urbanija

MANUELA PENDL
osebna trenerka & mentorica za srečno, zdravo in aktivno življenje, inštruktorica individualne in skupinske vadbe, promotorka zdravja, kreatorka celostnega programa hujšanja Adijo, kile!, Pranic Healing terapevtka ter mama dveh šoloobveznih otrok. Zase pravi, da je njeno poslanstvo ljudi spodbujati k bolj srečnemu, zdravemu, aktivnemu in polnejšemu življenju ter k temu, da bi bili bolj zadovoljni sami s seboj.
Svoje življenje je že pri rosnih 17-ih letih zapisala gibanju in skrbi za zdravo aktivno življenje. Zato že več kot 25 let vodi individualno in skupinsko vadbo, predava ter piše članke in knjige. Je avtorica dveh knjig: AKTIVNO ŽIVLJENJE - ZDRAVO ŽIVLJENJE in knjige za otroke ZAKAJ JE PALČKA SKAKALČKA BOLEL TREBUŠČEK?, ki je bila v prvi izdaji razprodana in je zdaj zunaj že druga izdaja.
Je tudi TV voditeljica. Kar nekaj let nazaj je vodila oddajo "VITAFit" - oddajo za zdravo in aktivno življenje na RTS-u, potem oddajo za polno in srečnejše življenje "NA OBISKU" in nato še dopoldansko magazinsko oddajo "NOV DAN", oboje na NET TV. Zdaj pa že drugo sezono svetovalno oddajo "HALO ZDRAVNIK" na NET TV.
http://manuelapendl.wixsite.com/manuelapendl
https://www.facebook.com/PendlManuela/
BARBARA ČERNE
univ. dipl. oec.,direktorica Bcentermed, Barbara Černe s.p.
urednica revije Preventiva
Po izobrazbi ekonomistka, po duši pa raziskovalka, pisateljica,zdravilka in terapevtka. Direktorica podjetja Bcentermed in urednica revije Preventiva, avtorica nekaj knjig o zdravju, Access bars praktik, študentka mednarodne šole homeopatije.

https://www.facebook.com/barbara.cerne.71